5 x leuke USB-gadgets voor de computer

Zit je vaak achter de computer of ken je iemand die veel achter de computer zit en zoek je een leuk cadeau voor diegene? Een USB-aansluiting zit op bijna iedere computer en er zijn inmiddels ook veel leuke USB-gadgets verkrijgbaar die je op je computer kunt aansluiten. En daarom zetten wij 5 leuke en praktische USB-gadgets voor je op een rij!

1. Case Cooler

Een van de meest praktische gadgets voor je computer die je kunt aansluiten via de USB-ingang is de case cooler. Dit is een vrij kleine cooler die wordt gebruikt om de hitte van de pc of laptop af te voeren. Elke laptop of pc heeft een ingebouwde koeler maar sommige, vaak wat oudere laptops, hebben  meer moeite met het afvoeren van de hitte. Daar is deze gadget uitstekend voor geschikt.

2. USB-ventilator

Vooral tijdens de hete zomerdagen kan het werken achter een pc vaak erg warm zijn. En al helemaal als je een langere tijd op je plek blijft zitten. Daar is een handige USB-ventilator voor uitgevonden. Deze krijgt zijn energie van de aangesloten PC en zo kun je heerlijk afkoelen terwijl je aan het werk bent. Een handige, verkoelende USB-gadget!

3. USB-stick

Deze kent iedereen wel, maar mag ook zeker niet op het lijstje ontbreken. Veel mensen willen graag een back-up maken van hun gegevens. Waarop kun je dit nu beter doen dan op een USB stick? Deze kan je makkelijk meenemen en daarnaast kan het op elke willekeurige computer weer worden gebruikt om de bestanden te openen. Iemand een USB stick cadeau doen is dan ook zeker geen slecht idee. Een onmisbare gadget voor de computer.

4. Broodtrommel verwarmer

Naast de praktische gadgets heb je natuurlijk ook gadgets waarvan je het bestaan niet eens wist en waarvan je misschien wel versteld staat dat deze bestaan. Ee voorbeeld hierin is de verwarmer voor je broodtrommel. Deze is ook via je USB aan te sluiten en zorgt ervoor dat je eten lekker warm blijft. Misschien komt dit wel goed van pas wanneer je lange avonden op je werk maakt en je ook aan je bureau blijft eten.

5. Mini-stofzuiger

Wist je dat je zelf een ministofzuigertje aan kan sluiten via USB? Deze kan vervolgens worden gebruikt om je toetsenbord mee schoon te maken. Dat is altijd handig wanneer er kruimeltjes tussen de toetsen zijn gevallen.

Ga zeker op zoek naar leuke USB-gadgets voor de computer. Je hebt zoveel keuze. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *