De top 10 gadgets van 2021

Elk jaar verschijnen er een hoop nieuwe technologische snufjes, van apparaten die ervoor zorgen dat je huis slimmer wordt tot apparaten die het communiceren met anderen gemakkelijker maken. Daarnaast zijn er nog heel veel andere gadgets die gewoon leuk zijn om te hebben, zoals bijvoorbeeld een kleine fan voor op jouw smartphone. Hou jij van technologie of vind je het leuk om het nieuwste van het nieuwste te hebben? Dan wil je graag weten wat de nieuwste gadgets zijn. We zetten de top 10 gadgets van 2021 voor jou op een rij.

De top drie gadgets van 2021

Gadgets zijn er in allerlei vormen en maten. We beginnen de lijst met laatste nieuwe gadgets die je echt in huis moet hebben, de top 3. Op nummer 1 staat de deurbel zonder knoppen. Dit is ideaal in deze tijd met het Coronavirus. De camera heeft een ingebouwde camera zodat hij ziet wanneer iemand voor de voordeur staat. De deurbel gaat dan automatisch af zonder dat jij op de bel hoeft te drukken. Op nummer 2 staat de Qi draadloze oplader. Je ziet hem in allerlei objecten verwerkt. Denk aan nachtkastjes, wekkerradio’s of bureaulampen. Zo kun je altijd jouw telefoon opladen zonder dat je je oplader nodig hebt. De nummer 3 is ook een slim apparaat. Namelijk een slimme stofzuiger die kwetsbare objecten herkent. Dankzij de laser mapping technologie kan hij precies een ruimte scannen en herkent kwetsbare objecten zodat hij er niet per ongeluk tegen kan stoten.

De nieuwste gadgets die jou verbinden met anderen

In de tijd van digitale technologie en altijd alles willen delen met anderen is het niet raar dat in de top 10 gadgets van 2021 ook een aantal gadgets staan die hiermee te maken heeft. Op nummer vier staat dan ook de polaroid camera. Met deze camera kun jij een foto maken en direct uitprinten. Via bluetooth verbind je de camera met jouw telefoon. Ook kun je de foto naar de thuisblijvers sturen. Dat kan natuurlijk gewoon via de app, maar dat kan ook met een digitale fotolijst. De digitale fotolijst – nummer 5 – is niet nieuw. Het was altijd al mogelijk om een aantal foto’s te uploaden en deze af te laten spelen. Wat wel nieuw is dat je nu direct de foto’s vanuit je smartphone of vanuit social media kanalen kan toesturen naar de fotolijst en deze laat afspelen. Ben je op vakantie en wil jij jouw familie op de hoogte houden? Geef ze dan een fotolijst en laat ze bijna real time mee genieten. Nummer 6 heeft ook te maken met bluetooth, het is namelijk een zonnebril met mp3. Deze zonnebril sluit je aan op bluetooth en daarna luister jij je favoriete muziek. Het volume is hard genoeg zodat jij hem kunt horen, maar zacht genoeg om geen andere mensen te storen. Zo kun je direct muziek luisteren terwijl jij heerlijk in het zonnetje zit.

Gadgets leuk voor de heb

We sluiten de lijst van gadgets van 2021 af met een aantal gadgets die leuk zijn om gewoon te hebben en tegelijkertijd jou het leven makkelijker maken. Zo staat op nummer 7 een mok met instelbare temperatuur. Deze koffiemok (of theemok) heeft een keramische coating en via de app kun je zelf instellen op welke temperatuur én hoe lang hij de drank warm moet houden. Handig als jij sochtends opstaat, koffie of thee gaat zetten en vervolgens gaat douchen en je drankje weer vergeet. Met deze mok heb je altijd een warm bakje thee of koffie. Op 8 vindt de fitness tracker. Deze heb je in vele soorten en maten en kun je vaak verbinden met je smartphone voor uitgebreide rapporten over jouw lichamelijke beweging. Nummer 9 sluit daar mooi op aan, dit is namelijk een slimme weegschaal met analyse mogelijkheden. Deze weegschaal laat niet alleen jouw gewicht zien, maar geeft ook info over jouw BMI, vetpercentage of spiermassa. De laatste in de rij is den hondencamera die automatisch snacks gooit naar honden. Met de bijhorende app kun jij instellen wanneer het apparaat een snack naar je hond gooit. Met de camera kun jij je hond 24/7 in de gaten houden. Zo zie je, ook dit jij zijn er weer veel leuke nieuwe gadgets om te aan te schaffen. Welke kies jij uit?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *