Gadgets 2021: de top 10 nieuwste gadgets

Elk jaar verschijnen er veel nieuwe technologische snufjes, van gadgets die ervoor zorgen dat je huis slimmer wordt tot apparaten die het communiceren met anderen gemakkelijker maken. Daarnaast zijn er nog heel veel andere gadgets die gewoon leuk zijn om te hebben. Houd jij van technologie of vind je het leuk om het nieuwste van het nieuwste te hebben? Of ben je op zoek naar een uniek cadeau? We zetten de top 10 gadgets van 2021 voor jou op een rij. De laatste nieuwe gadgets die je móet hebben.

1. De Ring deurbel

Hoewel er ook commotie is rond de privacy van de Ring deurbel, blijft deze gadget in 2021 toch aan populariteit winnen. De deurbel heeft een ingebouwde camera zodat je op je telefoon kunt zien wie er voor de deur staat. En je kunt op die manier ook praten met degene die voor de deur staat, zonder dat je de deur open hoeft te doen.

2. Qi draadloze oplader

Ook niet de nieuwste gadget, maar de draadloze opladers hebben in 2021 ook echt aan terrein gewonnen. Je ziet deze in allerlei objecten verwerkt. Denk aan nachtkastjes, wekkerradio’s of bureaulampen. Zo kun je altijd jouw telefoon opladen zonder dat je je oplader nodig hebt.

3. Slimme stofzuigers

We kenden de robotstofzuigers al, maar in 2021 worden deze steeds geavanceerder. Zo heb je slimme stofzuigers die kwetsbare objecten kunnen herkennen. Dankzij de laser mapping technologie kan de slimme stofzuiger precies een ruimte scannen en herkent deze kwetsbare objecten zodat hij er niet per ongeluk tegen kan stoten.

4. Polaroid camera

Als je deze titel ziet, denk je misschien: een Polaroid camera is toch helemaal geen nieuwe gadget, maar juist oud? Niets is minder waar, want de Polaroid camera is nieuw leven ingeblazen met een nieuwe versie die je via Bluetooth kunt verbinden met je telefoon. Of stuur de foto’s naar anderen! Zo kun je de leukste foto’s maken én heel makkelijk delen. En dat zorgt ervoor dat deze gadget in 2021 steeds populairder wordt.5.

5. Digitaal fotolijstje

Het digitale fotolijstje bestaat al langer, maar ook deze gadget wordt steeds geavanceerder. De nieuwste digitale fotolijstjes koppel je eenvoudig aan je social media of je telefoon en zorgt ervoor dat je op die manier heel makkelijk foto’s kunt laten zien. Of geef je ouders zo’n digitale fotolijst en deel foto’s van je gezin en/of vakantie. Dan kunnen ze lekker meegenieten!

6. Audio zonnebril

Je leest het goed, een zonnebril met muziek! De ultieme gadget van 2021. Deze zonnebril sluit je aan op bluetooth en daarna luister jij je favoriete muziek. Het volume is hard genoeg zodat jij hem kunt horen, maar zacht genoeg om geen andere mensen te storen. Zo kun je direct muziek luisteren terwijl jij heerlijk in het zonnetje zit.

7. Mok met instelbare temperatuur

Eén van de nieuwste gadgets in 2021 is een mok met instelbare temperatuur. Deze koffiemok (of theemok) heeft een keramische coating en via de app kun je zelf instellen op welke temperatuur én hoe lang hij de drank warm moet houden. Handig als jij ’s ochtends opstaat, koffie of thee gaat zetten en vervolgens gaat douchen en je drankje weer vergeet. Met deze mok heb je altijd een warm bakje thee of koffie.

8. Sterrenhemel projector

Of je nu jong bent of oud, een sterrenhemel is een gadget die voor alle leeftijden leuk is. Want hoe romantisch is het om samen onder een sterrenhemel te liggen? Dat is ook de reden dat deze nieuwe gadget in 2021 heel populair is geworden.

9. Slimme weegschaal

Nummer 9 is een slimme weegschaal met analyse mogelijkheden. En ook deze worden steeds geavanceerder en makkelijker in gebruik. Deze weegschaal laat niet alleen jouw gewicht zien, maar geeft ook info over jouw BMI, vetpercentage of spiermassa.

10. Camera die snacks naar je hond gooit

De laatste in de rij is misschien nog wel de meest grappig gadget van 2021. Dit is een hondencamera die automatisch snacks gooit naar honden. Met de bijhorende app kun jij instellen wanneer het apparaat een snack naar je hond gooit. Met de camera kun jij je hond 24/7 in de gaten houden.

Zo zie je, ook in 2021 zijn er weer veel leuke nieuwe gadgets om te aan te schaffen. Welke kies jij uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *