De beste kerst gadgets voor tech lovers

Wil je of ben je aan het kerstshoppen voor een door gadgets geobsedeerde vriend of familielid? We kunnen dan gelijk melden dat gadgets ongetwijfeld enkele van de meest gewilde geschenken voor onder de kerstboom zijn die er bestaan.

En of jij nou nu op zoek bent naar een cool gadget cadeau voor je partner, moeder of een kind, je vindt hier bij Planet Gadget in dit blogartikel de allerbeste opties om zelfs de meest kieskeurige, moeilijk te imponeren persoon deze kerst toch prettig tevreden te stellen.

Voor de muziekliefhebber

Als jij op zoek bent naar een betaalbaar alternatief voor de kostbare Apple Airpods, dan hoef je niet verder te zoeken dan een paar draadloze Bluetooth oordopjes. Er zijn talrijke betaalbare varianten te vinden, waaronder exemplaren van Skullcandy, One Plus, Beats en Sony. En er bestaan uiteraard ook vele goedkope Chinese uitvoeringen zoals die van Baseus en Haylou.

Voor de smartphone aanbidder

Niets verandert jouw bureau sneller van een rommelige desk met een wirwar van draden dan een draadloze oplader. Bovendien is deze ook heel snel in een tas te stoppen om voor onderweg mee te nemen. Dit is zeker een perfect cadeau voor mobiele techneuten, mits hun moderne smartphone dit ondersteunt.

Voor de selfie fanaat

In onze bijna volledig online aangedreven wereld is er gewoon iets speciaals aan een werkelijk tastbare hardcopy foto, en is ook iets wat niet zo snel vervangen kan worden. Met een draadloze mobiele mini fotoprinter van bijvoorbeeld Polaroid kan je in minder dan een minuut foto’s printen. Verbind hem heel handig via Bluetooth of NFC met je mobieltje en bewerk en print vervolgens jouw favoriete snapshots.

Voor de verwoede gamer

Het Nintendo Switch Lite handheld gaming systeem is perfect om onderweg mee te gamen. Behalve heel compact te zijn is deze gadget tevens compatibel met meer dan 2.000 games. Onder de favorieten (van zowel jonge als meer gerijpte gamers) vallen onder meer de volgende speltitels: Animal Crossing: New Horizons, Legend of Zelda: Breath of the Wild, Pokémon Sword, Mario Kart 8, Gear.Club Unlimited 2 en Hyrule Warriors: Age of Calamity.

Voor de nieuwsverslaafde

Een Amazon Echo, Google Home of ander merk smart luidspreker biedt met heel veel handige functies de mogelijkheid om diverse alledaagse taken een beetje gemakkelijker te maken. Zo kan je via het gebruik van spraakopdrachten vragen om het nieuws voor te lezen, apparaten thuis te bedienen, alarmen in te stellen en het weer te checken.

Zo’n smart speaker is verkrijgbaar in velerlei nieuwe (stof-) ontwerpen plus kleuren en is vast een heel aangenaam cadeau om als techliefhebber onder de kerstboom te vinden. Je kunt via Alexa en Google zelfs direct met de kerstman praten!

Voor de tech koffieleut

Een echte tech koffieliefhebber heeft absoluut een mok met een ingebouwde temperatuurregeling nodig. Want zo’n slimme koffiemok waar zij heel prettig zelf de temperatuur van kunnen regelen om hun koffie, thee of warme chocolademelk in principe zo lang als ze dat willen lekker warm kunnen houden is natuurlijk perfect voor al die moderne mensen op jouw kerstlijstje die online vanuit huis werken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *