De absolute must have keuken gadgets van dit moment

Of je nu een geboren keukenprins(es) bent of enkel de keuken in komt omdat het echt niet anders kan, waarom zou je het jezelf moeilijker maken dan nodig is? Wij gingen alvast voor jou op zoek naar de handigste, leukste en hipste keuken gadgets die jij vast en zeker ook in huis zult willen halen. Benieuwd? Lees snel verder en ontdek onze selectie aan keuken gadgets en keukencadeaus.

Een dieetvriendelijke koekjes- en snoepjestrommel

Je kent het wel, het goede voornemen om eindelijk komaf te maken met die overtollige kilo’s is er tot je de keuken binnen stapt en de koekjes en snoepjes je als het ware lijken toe te roepen. Moeilijk om te weerstaan? Niet meer dankzij de snoepjes- en koekjestrommel die voorzien is van een deksel met ingebouwde timer. Is de tijd nog niet verlopen, jammer maar je zult nog even geduld moeten hebben dan.

Steeds de juiste hoeveelheid knapperige ontbijtgranen

Ontbijtgranen worden meestal in van die onhandige zakken verpakt waar je waarschijnlijk al dikwijls op gevloekt hebt. Niet alleen worden je favoriete granen binnen de kortste keren zacht, het is ook moeilijk precies de juiste hoeveelheid in je kommetje te krijgen. De ontbijtgranendispensers ogen leuk, houden je ontbijtgranen lekker knapperig en laten je toe precies de juiste hoeveelheid te doseren. Zeker als je nog niet goed wakker bent een groot voordeel.

Het perfect gekookte eitje

Niet zo lekker als een gekookt eitje bij het ontbijt, tenminste als het precies juist gekookt is. De leuke eierwekker leg je samen met de eieren in het water en aan de hand van de kleur zie je hoe ver het staat met de kooktijd. Geen gedoe meer dus met timers of je uurwerk vergeten in de gaten te houden.

Makkelijk pasta serveren met het handige afgietdeksel

Je hebt het ongetwijfeld zelf ook al voor gehad. De pasta is gaar, je wilt deze afgieten en het volgende moment schuift het deksel weg en ligt de hele inhoud in de gootsteen. Niet meer dankzij het afgietdeksel. Het deksel dat als vergiet werkt zorgt ervoor dat je pasta netjes en zonder risico tot op tafel geraakt.

Zoals je hierboven kon lezen, keuze genoeg als het erop aan komt om het je in de keuken een stuk makkelijker te maken. Je kunt er bovendien niet alleen jezelf een dienst mee bewijzen, ook als cadeau zijn kookgadgets steeds populairder. Ga vandaag nog op zoek naar jouw favoriete keuken gadget en shop keuken cadeaus voor je vrienden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *