4 praktische, must have keuken gadgets

Of je nu een geboren keukenprins(es) bent of enkel de keuken in komt omdat het echt niet anders kan, waarom zou je het jezelf moeilijker maken dan nodig is? Wij gingen alvast voor jou op zoek naar de handigste, leukste en hipste keuken gadgets die jij vast en zeker ook in huis zult willen halen. Benieuwd? Lees snel verder en ontdek onze selectie aan keuken gadgets en keukencadeaus.

1. Een koek- en snoeptrommel met timer

Je kent het wel, het goede voornemen om eindelijk die overtollige kilo’s kwijt te raken is er tot je de keuken binnen stapt en de koekjes en snoepjes je als het ware lijken toe te roepen. Moeilijk om te weerstaan? Niet meer dankzij de snoepjes- en koekjestrommel die voorzien is van een deksel met ingebouwde timer. Is de tijd nog niet verlopen? Jammer maar je zult nog even geduld moeten hebben dan. Er zijn overigens ook koekjes- en snoeptrommels met een slot verkrijgbaar, als je niet wilt dat je partner of kinderen aan de snoepjes komen. Ook leuk om te geven als keuken cadeau!

2. Ontbijtgranendispenser

Ontbijtgranen worden meestal in van die onhandige zakken verpakt waar je waarschijnlijk al vaak op gevloekt hebt. Niet alleen worden je favoriete granen binnen de kortste keren zacht, het is ook moeilijk precies de juiste hoeveelheid in je kommetje te krijgen. Daar is een oplossing voor met een handige keuken gadget: de ontbijtgranendispenser! De ontbijtgranendispensers ogen leuk, houden je ontbijtgranen lekker knapperig en laten je toe precies de juiste hoeveelheid te doseren. Zeker als je nog niet goed wakker bent een groot voordeel.

3. Eierwekker of eierkoker

In het rijtje must have keukengadgets mogen de eierwekker en eierkoker niet ontbreken. In het huis voor mij is niets zo lekker als een gekookt eitje bij het ontbijt, tenminste als het precies juist gekookt is. De leuke eierwekker leg je samen met de eieren in het water en aan de hand van de kleur zie je hoe ver het staat met de kooktijd. Geen gedoe meer dus met timers of je uurwerk vergeten in de gaten te houden. De ultieme kook gadget. en met een eierkoker kun je vaak ook nog eens groentes stomen, dubbel zo handig!

4. Afgietdeksel

De kookgadget die je pas gaat missen als je pasta gaat afgieten: een afgietdeksel! Je hebt het ongetwijfeld zelf ook al eens meegemaakt: de pasta is gaar, je wilt deze afgieten en het volgende moment schuift het deksel weg en ligt de hele inhoud in de gootsteen. Niet meer dankzij het afgietdeksel. Het deksel dat als vergiet werkt zorgt ervoor dat je pasta netjes en zonder risico op tafel komt.

Zoals je hierboven kon lezen, is er keuze genoeg als het gaat om must have keuken gadgets om het een stuk makkelijker te maken in de keuken. Je kunt er bovendien niet alleen jezelf een dienst mee bewijzen, ook als cadeau zijn kookgadgets steeds populairder. Ga vandaag nog op zoek naar jouw favoriete gadget en shop keuken cadeaus voor je vrienden. En bekijk ook de slimme gadgets voor in huis die wij op een rijtje hebben gezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *