Beste gadgets voor minder dan 200 euro

Als jij op zoek bent naar een fijn gadget geschenk voor jezelf of een ander, maar niet meer dan 200 euro wilt uitgeven, dan heeft Planet Gadget een aantal geweldige opties voor jou. Deze mini cadeaugids biedt een aantal geweldige ideeën met producten variërend van elektronica, keukengereedschap en accessoires voor in en om je huis.

Een solar charger gadget

Er zijn diverse betaalbare zonnepanelen te vinden die allemaal hetzelfde doel dienen: de energie van de zon opvangen (en opslaan) en deze via een USB verbinding heerlijk toegankelijk te maken voor je smartphone, tablet of ander apparaat.

En ook al zou die ingebouwde oplaadbare batterij (van de lader of je op te laden apparaat) veel meer tijd nodig om op te laden dan een standaard lader, dan zou je bij jezelf af kunnen vragen wie er tegenwoordig nog haast bij heeft om ons milieu niet te sparen?

Een draagbare espressomachine

Bijna iedereen weet wel dat espresso een koffiesoort is die min of meer uit een espressomachine ‘getrokken’ wordt. Het is hierdoor een sterk geconcentreerde koffie die ook wel als ‘shots’ geserveerd wordt. Veel mensen houden van deze koffie vanwege haar volle en rijke smaak.

Als jij graag overal en altijd espresso wilt maken en hiervan wilt genieten, dan is de Wacaco Minipresso GR koffie gadget wat jij zeker zou moeten overwegen. Deze wel heel compacte en draagbare espressomachine is heel gemakkelijk in je tas mee te nemen of in jouw bureaula te stoppen. Het is een met de hand aangedreven espressomachine waar jij altijd terecht kunt wanneer je een grote behoefte aan een kopje espresso krijgt.

Een miniprojector

Een budget miniprojector is een heel coole gadget voor het weergeven van al jouw films, gaming kunsten en presentaties. De betere modellen worden direct al geleverd met ingebouwde luidsprekers, een behoorlijke batterijduur en veel opties om jouw smartphone, streaming apparaat of game console op aan te sluiten.

Maar als het om een goedkope miniprojector gaat, houd dan rekening met het volgende: verspil jouw geld niet aan de superbudget uitvoeringen. Betaal er minimaal 100 euro voor, want minder uitgeven betekent gewoon een veel lagere beeldkwaliteit en duurzaamheid in je handen krijgen. Zorg zodoende voor een native 720p (1280 x 720) resolutie en tussen de 200 en 400 lumen als het om lichtsterkte gaat.

Een budget mini drone of quadcopter

Als het om consumentenelektronica gaat, dan zijn er maar weinig gadgets zo ingewikkeld als de drones. En als je niet al teveel eurootjes van je spaargeld aan een drone wilt uitgeven, dan lijkt het vinden van een hoogwaardig vliegend apparaat een heel uitdaging.

De heel goedkope quadcopters bieden vaak een super beroerde stabiliteit en leveren vaak beelden die lijken alsof een hyperactief driejarig kind ze genomen heeft. Maar gelukkig bestaan er ook wel redelijk betaalbare drones waar je prima mee uit de voeten kan. Denk bijvoorbeeld aan de Potensic T25, Force 1 U45 en diverse Holy Stone drones.

Als je een beetje onderzoek doet en de juiste variant uitkiest dan kan jij zo toch nog verbluffende foto’s en video’s maken zonder al te veel geld aan deze vaak behoorlijk geavanceerde gadgets uit te geven. Gelukkig zitten veel van de beste budget drones direct al boordevol bijzondere functies om de beginnende piloten te assisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *