3 leuke gadgets voor mannen

Als jij naar leuke gadgets voor mannen op zoek bent, dan ontdek je al snel dat de beste tech cadeaus voor mannen elektronica is van coole Bitcoins wallets tot, fraaie Bluetooth headsets en peperdure high tech smartwatches… plus alles wat daar maar verder nog tussenin kan bevinden.

Vrijwel iedereen houdt tegenwoordig wel van technologie en werkt dagelijks al regelmatig met extreem geavanceerde gadgets samen. Al was het enkel jouw eigen smartphone en de moderne fitness tracker of smartwatch die jij met je meedraagt.

Dus wat zijn nou echt coole gadgets voor mannen die veelal over van alles qua tech beschikken? Planet Gadget geeft je wat mogelijkheden.

Een Lumi Keys MIDI controller voor de muziekman in wording

Deze wel heel unieke en kleurrijke kleine piano leert een man namelijk pas echt hoe je met je vingers moet spelen. De Lumi Keys is volgens sommigen het meest gelikte en meest intrigerende stukje muziekhardware dat zij de afgelopen jaren tegengekomen zijn.

Het is dusdanig ontworpen om met haar verlichte toetsen alle nieuwkomers te lokken. Het biedt een Guitar Hero achtige interface en heeft een prachtige Bluetooth app, zodat de piano-man in spe al heel snel allerlei vereenvoudigde pop, rock en klassieke deuntjes mee kan spelen!

De Asus Zephyrus G14 gaming laptop voor stoere gamende mannen

De ontwerper Errolson Hugh creëerde een wel heel bijzondere gadget met de Asus ROG Zephyrus G14 gaming laptop. Deze G14 is het type gaming monster waar menig gamer al jaren van droomde.

Het is uitgerust met de allernieuwste AMD Ryzen 9 4900HS processor en een Nvidia GeForce RTX 2060 Max Q GPU. Daardoor steekt er wel heel wat ‘pk-tjes’ in zijn compacte 14 inch behuizing die je heel gemakkelijk overal naartoe mee kan nemen.

Het biedt daarnaast een wel heel fijne lange batterijduur, zonder met zijn fraaie slanke behuizing op stijl of mogelijkheden in te leveren. De Asus Zephyrus is in de eerste plaats als een gaming systeem ontworpen, maar zijn draagbaarheid en algemene bruikbaarheid als dagelijkse laptop moedigt iedere moderne man evenzo aan om hem voor meer dan dat te gebruiken. Al was het enkel om er stiekem even stoer mee te showen.

De Centaur smart schaakcomputer voor de heel intelligent ogende man

Schaken is nu officieel het meest sexy bordspel gewordengeworden, want dit bordspel is sinds de corona pandemie enorm in trek op het internet, en mede dankzij het succes van de Netflix kraker ‘The Queen’s Gambit’ zal het schaakspel als geen andere denksport een gigantische opkomst meemaken.

Wil jij als goed ogende man er ook nog eens prettig intelligent uitzien en aan deze rage meerdoen? Welnu, begin dan maar goed te oefenen op de slimme DGT Centaur schaakcomputer die bijna net zoals een echt persoon speelt!

De Centaur smart schaakcomputer ziet er aanvankelijk als een gewoon schaakbord uit, maar houdt de zetten bij die jij speelt en geeft vervolgens met behulp van LED lampjes de zet van de computer aan. Het verplaatst de schaakstukken helaas niet, dus dat moet je toch nog zelf doen.

Deze Centaur schaak gadget is speciaal ontworpen voor de mannen die van schaken houden en graag willen dat een ‘ervaren’ iemand tegen hen speelt. Ze verkiezen zo voor een unieke persoonlijke ervaring boven de bliksemsnelle, slechts vijf minuten durende ‘blitz’ schaakspellen die momenteel online populair zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *