persoon met VR bril

Game gadgets: de beste gadgets voor gamers

Iedereen kent het gevoel tegenwoordig wel. Je komt thuis na een lange schooldag en kruipt (al dan niet samen met vrienden) achter de Playstation, Xbox of computer. Een spelletje spelen kan dan ook erg ontspannend en rustgevend zijn voor veel mensen. Iedere dag zijn er dan ook miljoenen mensen online actief aan het gamen. Dit is de laatste 10 jaren dan ook steeds populairder geworden. Natuurlijk wil je het zo aangenaam mogelijk maken voor jezelf. Wij willen je hier dan ook graag mee helpen. In dit blog artikel vind je dan ook tips voor de beste gadgets voor gamers anno 2021!

Een VR bril voor de beste ervaring

Door steeds meer nieuwe innovaties is het mogelijk om je game ervaring naar een nieuw level te tillen. Met een VR bril kun je dan ook een totaal nieuwe dimensie geven aan het gamen. De Virtual Reality-bril kun je gebruiken voor een PlayStation of Xbox. Hiermee creëer je een gezichtsveld van 360 graden, waardoor alle speelhoeken gezien kunnen worden. Daarnaast kun je ook het geluid als een echte 3D-audio om je heen horen! Naast een VR bril voor de spelcomputer, heb je ook varianten voor iPhone gaming gadgets. Deze zijn zo gemaakt dat je je telefoon in de bril kunt stoppen. Het scherm is dan je telefoon.

De beste game gadgets voor formule 1 racing

Door de komst van Max Verstappen in de formule 1, is het in Nederland razend populair geworden. Steeds meer mensen spelen het spel dan ook op de spelcomputer. Hier horen natuurlijk ook de beste game gadgets bij. Heb je bijvoorbeeld wel eens de playseat Evolution White geprobeerd? Hierdoor zit je precies als Max Verstappen en wordt je game plezier enorm verhoogd. Je kunt daarnaast ook makkelijker sturen, gas geven en remmen. De playseat kun je daarnaast gebruiken voor de Playstation, Xbox, Mac en Windows! Het maakt dus niet uit op welke console je gamet!

Nooit meer een lege controller?

Game gadgets zijn er natuurlijk in veel verschillende soorten. Een van mijn favoriete blijft toch echt de controller opladers. Hier kun je namelijk je controller gemakkelijk in opbergen en zorgt er direct voor dat je nooit een lege controller hebt. Dit zorgt er voor dat je altijd direct kunt gamen als je thuis komt. Daarnaast kun je ook altijd direct met vrienden spelen, zonder dat je moeilijk hoeft te doen met een verlengsnoer!

De keuze voor een headset

Tot slot is natuurlijk het geluid erg belangrijk. Met een goede headset zoals, een Turtle Beach headset, wordt het geluid maximaal benut. Hierdoor hoor je je tegenstanders tijdens een potje Call of Duty zeer zeker aankomen lopen! Het belangrijkste punt bij de headset is dat het achtergrondgeluiden wegneemt. Wanneer hij namelijk compleet om je oor heen zit, zul je het beste geluid kunnen waarnemen. De Turtle Beach headsets zitten dan ook altijd om het oor heen. Dit geeft je de beste focus op het spel dat je speelt en zorgt ervoor dat je geen tegenstanders meer mist!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *