persoon met VR bril

Game on: de beste game gadgets

Je komt thuis na een lange schooldag en kruipt (al dan niet samen met vrienden) achter de Playstation, Xbox of computer.Lekker even ontspannen met een leuke game. Gamen heeft niet voor niets zo aan populariteit gewonnen de laatste jaren. De ideale manier om even helemaal af te schakelen. En als gamer wil je het natuurlijk zo aangenaam mogelijk maken voor jezelf. En dat kan met de vele game gadgets die inmiddels op de markt zijn gebracht. Wij helpen je in dit artikel op weg met een aantal leuke gadgets voor gamers.

VR-bril: gamen in een nieuwe dimensie

Dankzij steeds meer nieuwe innovaties is het mogelijk om je game ervaring naar een nieuw level te tillen. Met een VR bril kun je dan ook een totaal nieuwe dimensie geven aan het gamen. De Virtual Reality-bril kun je gebruiken voor een PlayStation of Xbox. Hiermee creëer je een gezichtsveld van 360 graden, waardoor alle speelhoeken gezien kunnen worden. Daarnaast kun je ook het geluid als een echte 3D-audio om je heen horen! Naast een VR-bril voor de spelcomputer, heb je ook varianten voor de iPhone als gaming gadgets. Deze zijn zo gemaakt dat je je iPhone in de bril kunt stoppen. Het scherm is dan je telefoon. Je hebt dan een echte VR-ervaring met behulp van je telefoon.

Playseat: ideaal voor Formule 1 racing

Dankzij de komst van Max Verstappen is de Formule 1 in Nederland razend populair geworden. Steeds meer mensen spelen het spel dan ook op de spelcomputer. Hier horen natuurlijk ook leuke game gadgets bij. Denk bijvoorbeeld aan een playseat, waardoor het bijna lijkt alsof je in een echte Formule 1 auto zit. Zo is er bijvoorbeeld de playseat ‘Evolution White’. Hierdoor zit je precies als Max Verstappen en wordt je game plezier enorm verhoogd. Je kunt daarnaast ook makkelijker sturen, gas geven en remmen. De playseat kun je daarnaast gebruiken voor de Playstation, Xbox, Mac en Windows! Het maakt dus niet uit op welke console je wilt gamen!

Controller oplader: nooit meer een lege controller

Hoe frustrerend is dat, je bent aan het gamen en je controller is leeg. Wat nu? Daar is een oplossing voor in de vorm van een handige game gadget: een controller oplader. Hier kun je namelijk je controller gemakkelijk in opbergen en het zorgt er direct voor dat je nooit een lege controller hebt. Je kunt meteen gamen als je thuis komt. Daarnaast kun je ook met je vrienden spelen, zonder dat je moeilijk hoeft te doen met een verlengsnoer!

De keuze voor een headset

Tenslotte is het geluid erg belangrijk. Met een goede headset zoals, een Turtle Beach headset, wordt het geluid maximaal benut. Hierdoor hoor je je tegenstanders tijdens een potje Call of Duty zeer zeker aankomen lopen! Het belangrijkste punt bij de headset is dat het achtergrondgeluiden wegneemt. Wanneer hij volledig om je oor heen (over ear) zit, zul je het beste geluid kunnen waarnemen. De Turtle Beach headsets zijn over-ear en zorgen voor de beste focus op het spel dat je speelt en zorgt ervoor dat je geen tegenstanders meer mist! Ook in te zetten als iPhone gaming gadgets. Koppel de headset makkelijk aan je telefoon!

Zo zie je maar dat er verschillende game gadgets zijn die het leven voor jou als gamer gemakkelijker kunnen maken. Heb jij nog een tip? Laat het achter als reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *