De nieuwste elektronica gadgets voor 2022

Steeds meer innovaties en gadgets komen op de markt. In de top 10 gadgets van 2021 zijn er natuurlijk al erg veel elektronische snufjes te vinden, maar innovaties houden gelukkig niet op! In dit blog artikel willen we je dan ook de nieuwste elektronica snufjes laten zien!

De elektrische step

Je hebt er waarschijnlijk al wel eens een gezien. De elektrische step is dan ook al een geruime tijd in Nederland, maar hij wordt steeds beter. Je mag nog niet met ieder model op de openbare weg rijden in Nederland. In onze buurlanden mag dit echter al wel. Wij verwachten dan ook dat de wetgeving in Nederland binnen enkele jaren ook aangepast wordt hiervoor. Cross jij binnenkort ook 25 kilometer per uur op een elektrische step?

De steeds slimmer wordende deurbel

Hoe vervelend is het als je de deurbel mist? Heb je een pakketje besteld, maar wordt hij niet bezorgd omdat je de bel niet hoort? Dit is verleden tijd met een slimme deurbel. Deze elektronica gadgets maken je leven dan ook veel gemakkelijker. Naast de functies van een normale deurbel, ben je namelijk ook in staat om te praten tegen degene die voor de deur staat. Daarnaast zit er ook een camera in verwerkt. Zo kun je ook precies zien wie er voor de deur staat, en dat allemaal terwijl je niet eens thuis hoeft te zijn!

Nieuwste elektronica gadgets: Foldimate

Je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord, maar je wilt hem zeker hebben. De Foldimate zorgt er namelijk voor dat al je was automatisch wordt gestreken en opgevouwen. Je hoeft enkel je gewassen kleren in de Foldimate te stoppen en hij gaat aan de slag. Naar alle waarschijnlijkheid is de Foldimate de komende jaren nog niet beschikbaar voor particulier gebruik, maar het is zeker een leuke innovatie waar we iets aan hebben!

Gadgets elektronica om beter te slapen

Al jarenlang is Philips bezig met gadgets elektronica om beter te kunnen slapen. De Philips Smartsleep is een helm die je op kunt zetten als je gaat slapen. Het bedrijf zegt dat je hierdoor beter gaat slapen. Of dit ook echt zo is zouden we zelf uit moeten testen. Helaas is het product op dit moment nog niet verkrijgbaar in Nederland. Even afwachten nog dus!

Oprolbare tv: is dat mogelijk?

We hebben natuurlijk de opvouwbare telefoon gezien, maar nu komt LG met iets nieuws. Met de LG signature R9 TV komt het bedrijf met een oprolbare TV. Deze innovatie heeft meerdere voordelen. Zo hoef je de TV nooit af te stoffen omdat hij zichzelf schoonmaakt. Daarnaast ziet het er vele malen beter uit dan een normaal model.

Nieuwe innovaties zijn niet goedkoop

De bovenstaande innovaties zijn weliswaar het nieuwste van het nieuwste, maar goedkoop zijn ze zeker niet. Wie de nieuwste gadgets elektronica wil bemachtigen, zal diep in de buidel moeten tasten. Niet gek natuurlijk als je gaat bedenken hoeveel ontwikkelingskosten er achter ieder item moeten zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *