De 5 nieuwste elektronica gadgets voor 2022

Er komen steeds meer innovaties en gadgets op de markt. In de top 10 gadgets van 2021 kon je al lezen welke innovaties momenteel hot zijn. Maar er komen steeds meer innovaties waarvan we bijna zeker weten dat die het komende jaar ook trendy zullen blijven en aan populariteit zullen toenemen. In dit artikel willen we je de nieuwste elektronica snufjes laten zien die je in 2022 vaker terug zult zien.

Elektrische step: lekker crossen zonder moeite

Wie hield er vroeger ook niet van lekker steppen? Op wat oudere leeftijd merken we dat steppen stiekem toch wat vermoeiender is. Maar daar is een oplossing voor met de elektrische step! De elektrische step is dan ook al een geruime tijd in Nederland, maar hij wordt steeds beter. En daarom mag hij niet in het rijtje elektronica gadgets ontbreken. Je mag nog niet met ieder model op de openbare weg rijden in Nederland. In onze buurlanden mag dit echter al wel. Wij verwachten dan ook dat de wetgeving in Nederland binnen enkele jaren ook aangepast wordt hiervoor. Cross jij binnenkort ook 25 kilometer per uur op een elektrische step?

Slimme deurbel: met camera en microfoon

Hoe vervelend is het als je de deurbel mist? Heb je een pakketje besteld, maar wordt hij niet bezorgd omdat je de bel niet hoort? Dit is verleden tijd met een slimme deurbel. Deze elektronica gadgets maken je leven dan ook veel gemakkelijker. Naast de functies van een normale deurbel, ben je namelijk ook in staat om te praten tegen degene die voor de deur staat. Daarnaast zit er ook een camera in verwerkt. Zo kun je ook precies zien wie er voor de deur staat, en dat allemaal terwijl je niet eens thuis hoeft te zijn! Inmiddels niet meer de nieuwste elektronica gadget, maar wel een blijvertje.

Foldimate: je was automatisch strijken & opvouwen

Er zijn maar weinig mensen die strijken écht leuk vinden. Je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord, maar dit is een van de nieuwste elektronische gadgets die je zeker wilt hebben. De Foldimate zorgt er namelijk voor dat al je was automatisch wordt gestreken en opgevouwen. Je hoeft enkel je gewassen kleren in de Foldimate te stoppen en hij gaat aan de slag. Hoe makkelijk is dat? Naar alle waarschijnlijkheid is de Foldimate voorlopig nog niet beschikbaar voor particulier gebruik, maar het is zeker een leuke innovatie waar we iets aan hebben!

Philips Smartsleep: helm om beter te slapen

Al jarenlang is Philips bezig met gadgets om beter te kunnen slapen. Want lekker slapen is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. De Philips Smartsleep is een van de nieuwste elektronica snufjes. Een helm die je op kunt zetten als je gaat slapen. Het bedrijf zegt dat je hierdoor beter gaat slapen. Of dit ook echt zo is zouden we zelf uit moeten testen. Helaas is het product op dit moment nog niet verkrijgbaar in Nederland. Even afwachten nog dus!

Oprolbare tv: is dat mogelijk? Jazeker!

We hebben natuurlijk de opvouwbare telefoon gezien, maar nu komt LG met iets nieuws. Met de LG signature R9 TV komt het bedrijf met een oprolbare TV. Deze innovatie heeft meerdere voordelen. Zo hoef je de TV nooit af te stoffen omdat hij zichzelf schoonmaakt. Daarnaast ziet het er vele malen beter uit dan een normaal model.

Zo zie je maar dat er steeds meer elektronica gadgets ontwikkeld worden en die ontwikkelingen zijn nog lang niet klaar. En als echte gadget liefhebber mag je natuurlijk niet achterblijven met de nieuwste elektronica gadgets in 2022.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *