Leuke gadgets voor in huis

De technologie staat niet stil en elke dag worden er wel nieuwe gadgets voor in huis ontworpen en op de markt gebracht om jou het leven makkelijker en aangenamer te maken. Waarom zou je er dan ook niet dankbaar gebruik van maken? We duiken hieronder graag even samen met jou in de nieuwste gadgets voor in huis en de voordelen die ze je bieden. Je wilt er na het lezen vast wel enkele van in huis halen.

Begin de dag met een lekkere kop koffie

 

Niets zo vervelend als ’s morgens opstaan en moeten wachten tot de koffie klaar is om je dag goed te kunnen inzetten. Met de slimme koffiemachines stel je het programma in en de geur van verse koffie komt je tegemoet bij het opstaan. Beter kan het niet worden toch?

Weet altijd wie er voor de deur staat

 

Met een slimme deurbel zie je altijd en overal wie er aan jouw woning aanbelt, ook als je niet thuis bent. Handig en veilig als je niemand verwacht en niet zomaar de deur wilt openen. Via je smartphone kan je niet alleen op afstand zien wie er aanbelt, je hebt ook de mogelijkheid de bezoeker aan te spreken en hem van je afwezigheid in te lichten. Zijn de kinderen alleen thuis, dan kan je afspreken dat jij eerst via je smartphone kijkt wie er voor de deur staat en aangeeft of ze wel of niet mogen opendoen.

Altijd een aangename temperatuur in huis

 

Kiezen voor een slimme thermostaat biedt twee grote voordelen. Je kunt altijd genieten van een aangename temperatuur in je woning en daar bovenop bespaar je nog op de energiefactuur. De thermostaat is te regelen met een smartphone, kan naar keuze geprogrammeerd worden en onthoudt jouw leefgewoontes om steeds de juiste kamers op het juiste moment te verwarmen.

De nieuwste modellen werken ook met sensoren die aangeven of er iemand aanwezig is in de woning om zo de verwarming automatisch aan of uit te zetten. Geen onnodig verbruik van energie meer, maar toch een aangenaam warme woning.

Ongewenst bezoek blijft niet ongezien

Slimme camera’s geven je altijd een perfect beeld van wat er zich in jouw woning afspeelt. Door middel van een app kan je live beelden bekijken, kan je opnames maken als er zich iets verdachts voordoet en kan je beelden van een eventuele inbraak makkelijk doorsturen naar de politiediensten als bewijsmateriaal. Inbrekers zullen alvast wel eens nadenken voor ze jouw woning uitkiezen om toe te slaan.

Mogelijkheden genoeg om je het leven makkelijker te maken dankzij de nieuwste gadgets voor in huis, zoveel is duidelijk. We gaven je al enkele van de meestgebruikte gadgets voor in huis mee, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Slimme verlichting, slimme deursloten, smart TV’s en smart home controllers bijvoorbeeld zijn ook steeds meer in opmars. Het ligt er maar net aan waarin jij wilt investeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *