4 slimme én leuke gadgets voor in huis

De technologie staat niet stil en elke dag worden er wel nieuwe gadgets voor in huis ontworpen en op de markt gebracht om jou het leven makkelijker en aangenamer te maken. Waarom zou je er dan ook niet dankbaar gebruik van maken? We duiken hieronder graag even samen met jou in de nieuwste gadgets voor in huis en de voordelen die ze je bieden. Je wilt er na het lezen vast wel enkele van in huis halen.

1. Slimme koffiemachine

Niets zo vervelend als ’s morgens opstaan en moeten wachten tot de koffie klaar is om je dag goed te kunnen beginnen. Maar dat is verleden tijd met een slimme koffiemachine en die mag dan ook zeker niet ontbreken in het rijtje leuke gadgets voor in huis! Met zo’n slim koffiezetapparaat stel je het programma in en de geur van verse koffie komt je tegemoet bij het opstaan. Beter kan het niet worden toch? Bekende merken zoals Siemens en Delonghi hebben inmiddels al zo’n koffieapparaat op de markt gebracht en er volgen steeds meer merken. Je bedient deze heel eenvoudig via een app op je smartphone.

2. Slimme deurbel

Met een slimme deurbel zoals de bekende Ring of Google Nest, zie je altijd en overal wie er aan jouw woning aanbelt, ook als je niet thuis bent. Handig en veilig als je niemand verwacht en niet zomaar de deur wilt openen. Via je smartphone kan je niet alleen op afstand zien wie er aanbelt, je hebt ook de mogelijkheid de bezoeker aan te spreken en hem van je afwezigheid in te lichten. Zijn de kinderen alleen thuis? Dan kun je afspreken dat jij eerst via je smartphone kijkt wie er voor de deur staat en aangeeft of ze wel of niet mogen opendoen. Niet alleen een hele leuke gadget voor in huis, maar ook een hele veilige!

3. Slimme thermostaat

Kiezen voor een slimme thermostaat biedt twee grote voordelen. Je kunt met deze gadget voor in huis altijd genieten van een aangename temperatuur in je woning en daar bovenop bespaar je nog op de energierekening. De thermostaat is te regelen met een smartphone, kan naar keuze geprogrammeerd worden en onthoudt jouw leefgewoontes om steeds de juiste kamers op het juiste moment te verwarmen.

De nieuwste modellen werken ook met sensoren die aangeven of er iemand aanwezig is in de woning om zo de verwarming automatisch aan of uit te zetten. Geen onnodig verbruik van energie meer, maar toch een aangenaam warme woning.

4. Slimme lampen

Slimme lampen behoren eigenlijk wel tot de meest bekende slimme gadgets voor in huis. Bedien de lampen in huis vanaf je telefoon of laat ze automatisch aan springen op bepaalde momenten of bij bepaalde gebeurtenissen. Bijvoorbeeld bij het scoren van een doelpunt door je favoriete ploeg! Bekende slimme lampen zijn de Philips Hue lampen, maar er zij nog meer merken die deze gadgets voor in huis aanbieden. Bekijk en vergelijk welke het beste bij jouw woning passen. En als je deze leuke gadgets voor in huis eenmaal hebt, wil je niet meer zonder!

Mogelijkheden genoeg om je het leven makkelijker te maken dankzij de nieuwste gadgets voor in huis, zoveel is duidelijk. We gaven je al enkele van de meestgebruikte gadgets voor in huis mee, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Slimme verlichting, slimme deursloten, smart tv’s en smart home controllers bijvoorbeeld zijn ook steeds meer in opmars. Het ligt er maar net aan waarin jij wilt investeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *