De leukste gadgets voor motorrijders

Het internet staat vol met leuke en handige gadgets voor je telefoon. Je kan het zo gek nog niet bedenken en het is wel te vinden op het grote web. Voor de motorrijders bestaan er ook allerlei gadgets die het motorrijden nóg leuker maken. Hieronder staan de meest handige gadgets die elke motorrijder zou moeten hebben, naast de verplichte helm of de gebruikelijke handschoenen. Deze gadgets zijn niet alleen fijn om te hebben, maar ook mooi om te geven.

Mobiel houder

Gebruik je mobiele telefoon als navigatie op de motor? Met een mobiel houder speciaal voor de motor is dit binnen no time geregeld. Er zijn veel verschillende mobiele houders verkrijgbaar en ze hoeven helemaal niet duur te zijn. De meeste mobiele houders zijn geschikt voor zowel motor, scooter en fiets. De houders zijn volledig instelbaar, waardoor de telefoon zowel verticaal als horizontaal kan worden gebruikt en worden bekeken. Kijk even goed naar de specificaties, zodat je zeker weet dat de houder op jouw motor past. Mobiel houders kunnen worden bevestigd op bijvoorbeeld een spiegel, op het frame of op dwarsbalken van de motor.

Hardcase

Als je je mobiel gebruikt als navigatie op de motor, is het wel handig om een goed hoesje te hebben voor je telefoon. Hiervan zijn er ook heel veel verkrijgbaar, dus zorg ervoor dat je er een kiest met goede opties. Denk bijvoorbeeld aan waterdichtheid en een kabelopening voor het opladen van de telefoon. Een transparante frontfolie zorgt ervoor dat je de telefoon nog normaal kunt bedienen en mocht je de achter camera nog willen gebruiken dan is het ook handig om daar even op te letten. De beste hoesjes hebben een interne siliconen bescherming, beletten niet het gebruik van de zijknoppen en worden met een veiligheidskabel geleverd.

USB oplader

Als je helemaal goed voorbereid de weg op wilt gaan, dan is een USB oplader onmisbaar. Mocht je telefoon uitvallen tijdens het navigeren, dan is het wel zo makkelijk om hem weer op te kunnen laden. Een goede USB oplader is voorzien van een slimme chip die het aangesloten apparaat herkent en de juiste energie levert voor snel en veilig opladen. Ook heeft hij als kenmerken dat hij beschermt tegen kortsluiting, overbelasting, overstroom en te hoge temperaturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *