Bbq cadeaus & gadgets

Wilt u een barbecue cadeau doen voor een vriend of familielid? Dan is het wellicht erg leuk om verschillende accessoires bij elkaar te leggen. Wij willen u dan ook graag op weg helpen. Wij hebben voor u 6 verschillende accessoires op een rij gezet die perfect als cadeau te geven zijn.

Een pizza steen en pizza schep voor de barbecue

Een zeer leuke barbecue gadget is de pizza schep. Het geeft u namelijk de mogelijkheid om een pizza te bakken op de barbecue. U hoeft enkel een lekkere pizza te maken en deze op de steen te leggen. Door de warmte zal de pizza gaar worden en kunt u deze gemakkelijk met de pizza schep van de barbecue afhalen. Daarna is het enkel nog genieten!

Handige briketten starter

Heeft de persoon in kwestie een houtskool barbecue? Dan is het erg leuk om een snelle barbecue aansteker in het cadeau pakket te stoppen. Deze zorgen er namelijk voor dat de briketten sneller worden aangestoken, waardoor u minder lang hoeft te wachten tot de barbecue klaar is voor gebruik. Een briketten starter kan dan ook zeker niet ontbreken in een bbq cadeau pakket!

Chicken sitters voor de barbecue

Op een barbecue wordt er natuurlijk veel vlees gegeten. Een chicken sitter is dan ook een zeer leuke accessoire die de barbecue vele malen leuker maken. Dit zorgt namelijk voor een indrukwekkende manier van barbecueën die ook nog eens mega lekker is! Naast het vlees kunt u ook aardappeltjes of andere ingrediënten met de checken sitter klaarmaken. Zo kunt u ze met het vet van de kip garen voor extra smaak!

Een skillet kan niet ontbreken

Een andere leuke accessoire voor een bbq cadeau is de skillet. Deze gietijzeren pan maakt het mogelijk om verschillende ingrediënten gemakkelijk op de barbecue klaar te maken. Van brood gerechten tot overheerlijke desserts, u kunt het zo gek niet maken of het kan klaargemaakt worden met de skillet. Het is daarom ook een barbecue cadeau die niet kan ontbreken.

Een Dutch oven barbecue cadeau

Wel eens gehoord van een Dutch oven? Het is een hoge gietijzeren pan met deksel. Hierdoor kun je er erg veel in kwijt en krijgt u de de mogelijkheid om meer ingrediënten tegelijk te stomen. De pan kunt u kwijt op de barbecue, maar u kunt hem ook perfect los in de hete kolen zetten. Dit is bijvoorbeeld voor een kampvuur een zeer aantrekkelijk aanzicht!

Marinade injector voor een extra beleving

Maakt u veel gebruik van marinades bij het vlees? Marinade injectors als bbq cadeaus is zeker een leuke toevoeging. Deze kun je namelijk in bijvoorbeeld een kip of kalkoen steken. Vervolgens spuit je gemakkelijk de marinade in het vlees. Hierdoor krijg je een compleet andere smaak en beleving wanneer u het vlees op het bord krijgt. Daarnaast kunt u hiermee ook verschillende smaken en andere combinaties uitproberen!

Uw barbecue wordt een succes met een van deze fantastische accessoires. Uiteraard kunt u ze ook combineren met elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *