Bureau gadgets: stap voor stap je bureau inrichten

Of het nu thuis of op kantoor is, iedereen zit weleens aan een bureau. De ene persoon meer dan de ander. Voor het uitvoeren van administratieve werkzaamheden, maar ook voor diverse hobby’s. Een bureau is op zichzelf een relatief ‘saaie’ plek. Maar daar kunnen we wel een hele leuke plek van maken! In dit artikel leggen we je uit hoe je stap voor stap je bureau kunt inrichten met behulp van de juiste bureau gadgets.

De basis: praktische kantoor gadgets

Een aantal praktische kantoor gadgets heb je eigenlijk altijd wel nodig op je bureau. Denk bijvoorbeeld aan een nietmachine, perforator of calculator. Deze zijn in allerlei vormen verkrijgbaar. En denk ook aan een pennenbakje met daarin pennen, potloden en markeerstiften. Die vormen eigenlijk de basis van je bureau. En denk ook aan een standaard voor je laptop, eventueel een extra monitor, een mooi toetsenbord, muis en een mooie muismat. Deze praktische gadgets vormen samen de basis van je bureau.

De aankleding: sfeervolle bureau gadgets

Naast praktische gadgets zijn er ook vooral gadgets die je niet zozeer meteen nodig hebt, maar die wel heel leuk zijn om op je bureau te plaatsen. Deze gadgets staan er natuurlijk niet alleen voor de sier, maar het is wel extra leuk om deze gadgets op kantoor op je bureau te laten staan. Denk bijvoorbeeld een leuk lichtgevend fotolijstje of een klein vaasje met bloemen erin. Deze zorgen meteen voor een hele sfeervolle aankleding van je bureau.

De finishing touch: leuke & grappige bureau gadgets

Naast de basis gadgets en de sfeervolle bureau gadgets zijn er ook grappige kantoorartikelen voor de finishing touch van je bureau. Denk aan een stressballetje in een leuke vorm. Dit is niet alleen een leuke gadget, maar ook goed om RSI klachten tegen te gaan. Voor de echte koukleumen zijn er handschoenen die verwarmd kunnen worden door middel van een USB-aansluiting. Of een mokverwarmer zodat je koffie altijd lekker warm blijft. Of juist een USB-ventilator om af te koelen wanneer het heel warm is.

Ook leuk als kantoor cadeau

De grappige kantoorartikelen die we genoemd hebben zijn ook leuk om weg te geven als cadeau. Bureau gadgets zijn ideaal als je nog op zoek bent naar een leuk kantoor cadeau. Misschien heb je wel een gekke collega die je een grappig en origineel cadeau wilt geven. Natuurlijk wil je wel graag dat deze persoon er wat aan heeft, maar daarnaast moet het ook wel een heel origineel cadeau zijn.

Gadgets zijn leuk voor jong en oud en daarom zullen mensen die op kantoor werken of misschien jijzelf het zeker waarderen wanneer ze dit soort gadgets krijgen. Met de gadgets maak je niet alleen het werken achter het bureau veel plezieriger, maar zorg je meteen voor de nodige aankleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *