De leukste iPhone gadgets

De iPhones van Apple hebben een futuristisch design, beschikken over veel features en zijn gebruiksvriendelijk. Eigenlijk is het al een gadget op zichzelf staand. Maar toch kan een iPhone niet zonder iPhone gadgets. Er zijn veel verschillende soorten iPhone gagdets, van de bekende Airpods tot een drone, hoesje of handige auto-oplader. Een iPhone kan niet zonder handige of leuke gadgets. Wat zijn handige gadgets om te hebben? We zetten een aantal iPhone gadgets voor je op een rij.

Een handige beschermhoes voor je nieuwste iPhone

Wellicht is jouw iPhone een van de meest kostbare dingen die je in je bezit hebt. Je wilt dan ook graag dat het scherm wordt beschermd. Een hoesjes beschermt de buitenkant en randen maar wanneer je over iPhone xr beschikt wil je wellicht ook het haarscherpe oled-scherm beschermen. Een van de meest gewilde iPhone XR gadgets is een screenprotector met tempered glas. Dit harde beveiligingsglas beschermt jouw telefoon optimaal, zonder dat je het merkt. Je kunt nog steeds ongestoord swipen, films kijken of berichtjes typen. Het is wel iets duurder dan een plastic screenprotector, maar het wel een stuk sterker.

Een kleine ventilator

Op warme dagen in de zomer kan het zijn dat jouw telefoon te warm wordt. Net zo als jij moet hij dan even afkoelen. Met een handige waaier voor bovenop de iPhone heb je daar geen last meer van. De propeller kun je gemakkelijk in je iPhone pluggen waardoor de propeller gaat draaien. Deze wind zorgt niet alleen ervoor dat de iPhone koel blijft, maar ook jij profiteert van de nodige verfrissing

Altijd online en bereikbaar

Onderweg in de auto wil je nog steeds bereikbaar zijn. Je kunt met de handige AirPods gemakkelijk handsfree bellen. Maar wat als je telefoon leeg is? Met een handige autolader kun jij je telefoon opladen terwijl je rijdt. Je hoeft dan geen apart lighting-kabeltje meer in je tas te steken maar laad jij telefoon op via de autolader.

Klok en oplader ineen

Laad jij je telefoon snachts op? Kies dan eens voor een wekker met een draadloze oplaadfunctie. Je kunt je telefoon bovenop de wekker leggen waardoor je telefoon vanzelf oplaadt. De wekker geeft daarnaast de tijd aan en je kunt een tijd instellen wanneer je weer moet opstaan. Ook zijn er bureaulampen, radio’s of nachtkastje met een draadloze oplaadfunctie.

Geen krassen meer op je lens

De iPhone 11 is uitgerust met een grote cameramodule met verschillende lenzen. Krasjes op de lens zorgen voor onscherpe foto’s of voor lelijke foto’s. Een voorbeeld van een onmisbare iPhone 11 gadgets is dan ook een protector voor je lezen. Je legt eenvoudig de protector over de lenzen en de protector zuigt zich vanzelf vast. bescherming en cameralens met krassen zorgt voor lelijke foto’s. Zo hoef je niet bang te zijn voor krassen op je lens.

Laat stof geen kans maken

Stof is een van de grootste boosdoeners voor een slecht werkende telefoon. Wanneer stof in je telefoon komt kan het geluid minder goed worden of doet je microfoon het slechter. Met een anti dust plug voor aan de onderkant van je iPhone maakt stof, zand of andere vuiligheid geen kans meer. Zo zijn er dus verschillende iPhone gadgets die jouw telefoon beschermen, beter of leuker maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *