De 4 nieuwste, meest opvallende iPhone gadgets in 2021

Jaarlijks worden er vele nieuwe gadgets voor de iPhone op de markt gebracht. Zo kennen we inmiddels de verschillende soorten hoesjes, AirPods en een heuse ventilator voor de iPhone wel. Met de komst van de iPhone 11, 12 en XE zijn er ook weer verschillende nieuwe gadgets op de markt gebracht. We zetten er een aantal voor je op een rij!

1. Apple MagSafe oplader

Eén van de meest populaire nieuwe iPhone gadgets is toch wel de Apple MagSafe charger. Een draadloze oplader die je heel makkelijk aan de achterkant van je telefoon kunt bevestigen om vervolgens je telefoon op te laten. Of je nu op zoek bent naar een iPhone 11 gadget, iPhone XR gadget of voor de iPhone 12, de MagSafe oplader werkt voor alle iPhones 8 en hoger. En je kunt er ook je AirPods met draadloze oplaadcase mee opladen, hoe handig is dat!

2. Een iPhone hoesje + armband!

A String Ting wordt het genoemd en het is een hele praktische iPhone gadget voor vrouwen. Een hoesje met daaraan een armbandje bevestigd. Dat ziet er niet alleen leuk uit, maar zorgt er ook nog eens voor dat je je telefoon niet zomaar laat vallen!

3. Hoesje + portemonnee + standaard

Hoe handig is het als je je pasjes en geld in je iPhone hoesje kunt stoppen? En dat is nog niet eens alles, want er zijn nu ook iPhone hoesjes die je als portemonnee en als standaard kunt gebruiken om hem neer te zetten. Als je het ons vraag één van de meest nuttige iPhone gadgets. We hebben er in ieder geval al eentje gezien voor de iPhone 12.

4. Fisheye lens

Voor de fotografieliefhebbers onder ons zijn er ook fisheye lenzen die je op je iPhone kunt plaatsen! Er zijn tegenwoordig heel veel soorten lenzen die je op je telefoon kunt plaatsen. De fisheye lens is toch wel één van de meest favoriete lenzen. Probeer hem uit en iedereen wil op de foto met deze lens!

Dit zijn in ieder geval al een aantal van de nieuwste iPhone gadgets. Heb jij er nog eentje gespot? Laat het ons weten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *