Terug naar toen: retro gadgets

Vroeger was altijd alles beter, hoor je veel senioren nu zeggen. Helaas is daar niks aan te doen, het leven gaat nu eenmaal verder. Een manier om even terug naar toen te gaan is door verscheidene retro gadgets aan te schaffen waarin het verleden staat gegraveerd. Deze gadgets doen het ook ongelooflijk goed als origineel geschenk. In dit artikel worden daarom diverse retro cadeaus voor de vrouw uitgelicht.

Een ouderwetse telefoonhoorn met urenlang belplezier!

Een van de populairste retro gadgets is een ouderwetse telefoonhoorn. Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en is vergeten hoe oude telefoons in elkaar steken. Zulke oude telefoons hadden vaak een telefoonhoorn, handig om eventjes handenvrij te bellen. Een telefoonhoorn kan je eenvoudig tussen je schouders en hoofd klemmen als je tijdens het belgesprek een alternatieve taak wil doen. Zo hoef je nooit meer bang te zijn voor een vallende telefoon omdat je weinig grip hebt als je dit uitvoert met een smartphone. Herleef de geschiedenis met deze fantastische telefoonhoorn en bel erop los!

Een prachtige platenspeler met old skool hits

Een plantenspeler is een functioneel apparaat en ziet er ook nog eens onwijs stylish uit in je huis. Tegenwoordig worden de meeste platenspelers geleverd in koffers, dus je kan hem overal mee naar toe nemen. Als je dus een tuinfeestje hebt, zet je hem gewoon in je tuin. Zo krijgt jouw barbecue een nog leukere sfeer! Muziek zorgt er vaak voor dat mensen zich losser voelen en pas echt gaan genieten van zo’n avond. Je hebt geen stroom nodig voor het afspelen van muziek, de platenspeler werkt gewoon op batterijen. Daarnaast kan je jouw favoriete hits laten afspelen door een bluetooth-verbinding met je telefoon. Ga het muziekavontuur aan met een retro platenspeler!

Analoge camera voor foto’s met een vintage tintje

Een analoge camera is het perfecte cadeau voor iemand die van foto’s en herinneringen maken houdt. Zo’n analoge camera zorgt ervoor dat je je herinneringen kan vastleggen, precies op het moment dat ze zich afspelen. Een analoge camera heeft namelijk als voordeel dat je foto’s er zo uitrollen. Deze retro gadget is een essentieel item voor fotoliefhebbers. Zo’n camera zorgt ervoor dat een vintage filter over de foto’s heen zit. Dit effect heb je niet met digitale fotografie. Zo’n analoge camera zorgt ervoor dat je bewuster bent van al het moois om je heen. Zet het op de foto en proef het ware geluk!

Vintage cadeaus zijn tegenwoordig erg populair, maar het is nog lastig om een geschikt cadeau te bedenken voor de jarige jet. Gelukkig staan er hier diverse tips voor cadeaus zodat jouw vriendin een knallend feestje kan hebben en jouw retro cadeau een hoge bijdrage hieraan geleverd heeft. Veel feestplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *